Новости

Post Express Macedonia постојано се грижи за јавното здравје и здравјето на своите вработени со применување на сите предвидени мерки за заштита!

Во време кога со месеци се бориме со пандемијата која го зафати светот се надеваме на подобро утре и време во кое ќе се истакнуваат

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Поштенската марка била измислена од Хенри Бишоп и во почетокот е нарекувана “Бишопска марка”. Бишопските обележја за првпат биле користени во 1661 година во генералната

Прочитај повеќе »

Очекувајте го нашиот главен магацин на нова и посовремена локација!

📢 Наскоро!!! 📢 Очекувајте го нашиот главен магацин на нова и посовремена локација! 📦📦📦 Со новиот посовремен магацински простор Пост Експрес Ви обезбедува модерно, професионално,

Прочитај повеќе »

Димитрија Димевски – контролор на квалитет на достава низ Македонија: Системот на контроли што го воспоставивме придонесе за издигнување на доставата на едно повисоко ниво, а тоа значи поголема брзина, подобар квалитет и одговорност за секоја пратка!

Денес повторно ве водиме низ еден од секторите на нашата пошта како дел од процесот на запознавање одблиску на целата наша компанија. Со своето искуство

Прочитај повеќе »

Бил Грос поседува колекција на поштенски марки вредна неколку десетици милиони!

Дали знаевте дека: Бил Грос поседува колекција на поштенски марки вредна неколку десетици милиони! Повеќето луѓе не ги сметаат колекциите на поштенски марки како инвестиција,

Прочитај повеќе »