Новости

Мери Јовановска Дешиќ – психолог: Пост Експрес цврсто верува дека задоволни вработени водат кон задоволни клиенти!

Денес разговараме со Мери Јовановска-Дешиќ, дипломиран психолог и раководител на секторот за човечки ресурси во Пост Експрес Македонија. Мери ќе ни каже како започна во

Прочитај повеќе »

Нашите Суперхерои!

Благодарност до нашите поштенски работници кои неуморно доставуваат пратки во вондредни услови за време на пандемијата со COVID-19 вирусот! Пост Експрес – Пошта за сите!

Прочитај повеќе »

Тимот на Пост Експрес и во вонредни услови на работа успева да ги достави Вашите пратки до избраната локација.

Почитувани клиенти, Тимот на Пост Експрес и во вонредни услови на работа успева да ги достави Вашите пратки до избраната локација. Продолжуваме да го почитуваме

Прочитај повеќе »