Новости

Брза и ефикасна комуникација со нашите ценети клиенти!

Нашите агенти во контакт центарот се спремни да одговорат на секое Ваше барање. Долгогодишното искуство, стручниот тим, амбициозноста, професионалноста и пријателскиот пристап кон клиентите, ги

Прочитај повеќе »

Марија Шулева Стојановска – агент во контакт центар: Агентот игра клучна улога во целокупниот процес и бара големи ораганизациони вештини се со цел квалитетна и навремена достава!

Со цел да можеме секогаш да биеме достапни за Вас и да Ви помогнеме околу прашањата за Вашите пратки, еден од најсуштствените делови на нашата

Прочитај повеќе »