Новости

Дали знаевте дека:

Во Калифорнија, соларните панели на американската поштенска служба напојуваат 5000 домови. На врвот на УСПС во Лос Анџелес, објектот за процесирање на поштата поседува 38.000

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Во 1913 година, кога младите родители сакале нивните бебиња да одат кај нивните баби и дедовци било поевтино и полесно да ги испраќаат по пошта.

Прочитај повеќе »

Пост Експрес – Пошта за сите!

Нашата визија е да ја поврземе целата територија на Република Македонија, создавајќи услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка. Успешната долгогодишна соработка

Прочитај повеќе »