Услуги

Услуги за достава

Првиот поштенски систем во светот е создаден 2000 години пред нашата ера.

Потребата од користење на поштенски услуги во модерното време е се поголема при што доставата претставува неопходна услуга.

Достава до поштенско сандаче

Вршиме достава на писма, документи и секаков вид рекламен материјал до поштенско сандаче.

Лична достава на сензитивни документи

Вршиме лична достава на сензитивни документи (тужби, рочишта, судски покани и сл.)

Достава на препорачани писма со повратница

Вршиме достава на препорачани писма и секаков вид на документи со повратница.

достава на секаков вид пратки до Вашата врата

Вршиме достава на секаков вид пратки и пакети до Вашата врата.

Достава на временски зависни пратки

Вршиме достава на секаков вид временски зависни писма, документи, пратки и пакети со точно договорено време и локација на доставата.

Софтвер за следење на пратките во живо

Преку нашата Веб апликација секој клиент може да врши импорт и следење на статусот на достава на нивните пратки во живо.

Подигнување на пратки од нашата база

За нашите клиенти нудиме можност за бесплатно подигнување на пратки од нашата база.

Враќање на неиспорачани пратки

Вршиме враќање на неиспорачаните пратки на адреса на испраќачот.

Складирање на пратки

Доколку Ви е потребен дополнителен простор нудиме услуга за сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал во нашиот магацински простор.

Процес на Вибер и смс известување

Примателите на пратка се известуваат за статусот и позицијата на пратка при процесот на достава.

Вашите пратки се во сигурни раце!

Професионална и навремена достава

КЛИЕНТОТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ!

Модерен магацин

Складирање и логистика

Примените пратки ги сместуваме во однапред подготвени сигурни локации. Нашиот систем по автоматизам ја нуди најоптималната локација за чување на секоја примена пратка.

Современи возила

Брза и сигурна достава

Главна цел на нашиот дистрибутивен тим е брза и сигурна испорака на пратките до сите наши клиенти.
Располагаме со 21 дополнителна база и возен парк од преку 60 возила меѓу кои и електрични возила и скутери со нулта емисија на штетни гасови.

Професионален кадар

Долгогодишно искуство

Долгогодишното искуство, стручниот тим, амбициозноста, професионалноста и пријателскиот пристап кон клиентите, ги сочинуваат есенцијалните принципи на работа во нашата компанија.

Најчесто поставувани прашања

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.