Новости

Благодарам на поштенските работници! Не ги заборавајте за време на пандемијата од COVID-19!

Суштински услуги за време на оваа COVID-19 криза? Дали помисливте на локалната пошта? Кога ќе ги видите поштарите/доставувачите на улица, многумина не ја гледаат големата

Прочитај повеќе »