Новости

Дали знаевте дека:

Во 1913 година, кога младите родители сакале нивните бебиња да одат кај нивните баби и дедовци било поевтино и полесно да ги испраќаат по пошта.

Прочитај повеќе »

Пост Експрес – Пошта за сите!

Нашата визија е да ја поврземе целата територија на Република Македонија, создавајќи услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка. Успешната долгогодишна соработка

Прочитај повеќе »