Контакт со нас

Контакт информации

  • ул. Благоја Стефковски бр.30, 1000 Скопје
  • postexpressmacedonia@gmail.com
  • 15 200

Работно време

  • Понеделник - Петок: 08.30 до 16.30
  • Сабота: 09:00-14:00

подигање на пратки од пошта

  • Понеделник - Петок: 08.00 до 19.00
  • Сабота: 09:00-16:00

Стапете во контакт со нас!