Новости

Не грижете се за големината, тежината и чувствителноста на Вашите пратки!

Не грижете се за големината, тежината и чувствителноста на Вашите пратки! Пост Експрес Македонија Ви нуди најсигурна и најбезбедна доставата! Вршиме прием и достава на

Прочитај повеќе »

Пост Експрес постојано го зголемува својот возен парк, со цел брза и навремена достава на Вашите пратки!

Пост Експрес постојано го зголемува својот возен парк, со цел брза и навремена достава на Вашите пратки! Нашиот возен парк брои повеќе од 60 возила

Прочитај повеќе »

Доставата е клучен фактор во Вашиот бизнис!   Пост Експрес врши брза и квалитетна достава на секаков вид пратки на целата територија на Република Македонија!

Прочитај повеќе »