Новости

Честит Велигден!

Пост Експрес Ви го честита најголемиот христијански празник! Нека Вашите домови бидат исполнети со многу здравје, среќа, мир и спокој! Честит Велигден! www.postexpress.mk

Прочитај повеќе »

Пост Експрес Ви нуди современ магацински простор за сигурно и безбедно складирање на Вашите пратки!

Пост Експрес Ви нуди современ магацински простор за сигурно и безбедно складирање на Вашите пратки! Нашиот современ магацински простор на ул. “Миодраг Илиќ” бр. 1Б,

Прочитај повеќе »

Сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал!

Складирање на Вашите пратки! Доколку Ви е потребен дополнителен простор нудиме услуга за сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал во

Прочитај повеќе »