Новости

GIVEAWAY СО ПОСТ ЕКСПРЕС!

🎁🌹GIVEAWAY 🌹🎁 🎁🌹Подаруваме!🌹🎁 Даги наши дами, по повод 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената, одлучивме да Ви подариме прекрасни цветни аранжмани! Сѐ што треба да направите

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Доставувачите постојат од настанокот на цивилизацијата. Првата доставува запишана во историјата била во времето на Антички Египет, околу 2400 п.н.е. Во тоа време вообичаено било

Прочитај повеќе »