Ценовник

Цени за достава

Цените на услугите може да варираат согласно Вашите потреби и постигнатиот договор.

Во зависност од должината и типот на договорот, одобруваме попусти.

ПИСМА

Реон

 

Цена

Македонија

 

120ден

Скопје

 

100ден

ПРАТКИ

Тежина

Волумен

Цена

0-1кг

до 0,05м3

120ден

1-5 кг

0,05м3 – 0,1м3

140ден

5-10 кг

0,1м3 – 0,15м3

170ден

10-20 кг

0,15м3-0,35м3

190ден

над 20 кг

над 0,35м3

по договор

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Ценовникот е од времен карактер. Пост Експрес Македонија го задржува правото да врши измени.

Цените се без пресметан ДДВ од 18%.

Информации за достава

Доставата се врши секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот, сабота од 09:00 до 14:00

Посебна достава на поштенските пратки се обезбедува на барање на испраќачот и врз основа на договор со корисникот.