Новости

Известување!

Почитувани клиенти и соработници, поради технички проблеми со фиксните линии на Пост Експрес Македонија, од страна на Македонски Телеком, телефонските броеви ☎️ 02/15-200 и ☎️

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Сместен на студените води на реката Детроит, прекрасно уникатниот W.В. Westcott II е единствената пловечка пошта во САД. Дизел бродот доставува пошта до други чамци

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

На најниското ниво на Ајфеловата кула има билетарници каде што можете да купите билети, информативен штанд каде можете да земете корисни летоци и брошури како

Прочитај повеќе »