Новости

Нашата мисија и цел е професионална достава и задоволни клиенти!

Нашата мисија и цел е професионална достава и задоволни клиенти! Вршејќи навремени пратки позади кои стојат успешна организација и современи работни процеси, Пост Експрес воспоставува

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Поштарите имаат долга традиција. Тие во историјата се познати како доставувачи на писма кои постојано работеле без разлика на климатските услови или кризните ситуации кои

Прочитај повеќе »