Новости

Препораки за превенција до нашите клиенти: Како да го отворите и исчистите доставениот пакет за време на пандемијата од COVID-19

Дел од она што ја прави пандемијата на коронавирусот застрашувачка e фактот како многу дневни рутини се целосно променети, дури и за оние луѓе кои

Прочитај повеќе »

Пет клучни прашања во врска со користењето на поштенските услуги за време на коронавирусот

Поштенските услуги во овие услови на корона кризата, се толку значајни што нивната нефункционалност или прекин би имале ослабувачко влијание врз економската безбедност, како и

Прочитај повеќе »

Важноста на поштенските услуги и нивната неопходност во општеството!

Интернет-конкуренцијата има големо влијание врз побарувачката на поштенски услуги. Денес не е реткост да се комуницира со своите блиски кои се оддалечени илјадници километри, со

Прочитај повеќе »