Новости

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач“ и “Помошник магационер“!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции: “Доставувач” и “Помошник магационер” – Реон Скопје!   “Доставувач”

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Оператор во Контакт Центар” и “Дата Центар – Влез на пратки”!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: “Оператор во Контакт Центар” и “Дата центар – Влез

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Оператор во Контакт Центар” – Реон: Скопје

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:  – “Оператор во Контакт Центар” – Реон Скопје  

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач“ – Реон: Гостивар!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас – “Доставувач” – Реон: Гостивар     Опис

Прочитај повеќе »