Новости

Димитрија Димевски – контролор на квалитет на достава низ Македонија: Системот на контроли што го воспоставивме придонесе за издигнување на доставата на едно повисоко ниво, а тоа значи поголема брзина, подобар квалитет и одговорност за секоја пратка!

Денес повторно ве водиме низ еден од секторите на нашата пошта како дел од процесот на запознавање одблиску на целата наша компанија. Со своето искуство

Прочитај повеќе »

Бил Грос поседува колекција на поштенски марки вредна неколку десетици милиони!

Дали знаевте дека: Бил Грос поседува колекција на поштенски марки вредна неколку десетици милиони! Повеќето луѓе не ги сметаат колекциите на поштенски марки како инвестиција,

Прочитај повеќе »

Наташа Зафирова- сектор за контрола на квалитет: Секојдневната комуникација и координација со клиентите и доставувачите се важни во остварувањето на успехот!

Наташа Зафирова е дел од тимот на секторот за контрола на квалитет во Пост Експрес. Задачата на овој сектор е да биде во постојана комуникација со клиентите,

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Американската компанија Зиплајн врши достава на медицински продукти со дронови! Зиплајн, компанија за роботика од американската Силициумска долина, за прв пат започнале со вршење на

Прочитај повеќе »