Новости

Киро Јанчевски – одговорен магационер: Со преселбата во новиот поголем објект ќе се созадат подобри услови за работа и ќе се овозможи подобра услуга за клиентите!

Преселбата на нашиот магацински простор во нови поголеми и посовремени простории ќе се случи за пет дена, односоно веќе од 01.05.2021 ќе може да не

Прочитај повеќе »

Post Express Macedonia постојано се грижи за јавното здравје и здравјето на своите вработени со применување на сите предвидени мерки за заштита!

Во време кога со месеци се бориме со пандемијата која го зафати светот се надеваме на подобро утре и време во кое ќе се истакнуваат

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Поштенската марка била измислена од Хенри Бишоп и во почетокот е нарекувана “Бишопска марка”. Бишопските обележја за првпат биле користени во 1661 година во генералната

Прочитај повеќе »

Очекувајте го нашиот главен магацин на нова и посовремена локација!

📢 Наскоро!!! 📢 Очекувајте го нашиот главен магацин на нова и посовремена локација! 📦📦📦 Со новиот посовремен магацински простор Пост Експрес Ви обезбедува модерно, професионално,

Прочитај повеќе »