Новости

Создаваме услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка!

Пунктовите распространети на територијата низ целата држава се наша продолжена рака со чија помош успешно и сигурно остваруваме брза и квалитетна достава до секое населено

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Маскотата (мечката) “Smokey Bear” на шумската служба на САД има сопствен ZIP поштенски код. Покрај нејзината популарност како рекламна икона и интересот за вистинската “Smokey

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Едни од највредните Американски поштенски марки се сместени во Центарот за исполнување на поштенски марки во Канзас Сити кој се наоѓа во пештера под земја.

Прочитај повеќе »