Новости

Билјана и Надица – сектор за финансии: Пост Експрес е единствената пошта во Македонија која работи на принципот 24/24 (достава/исплата)

Билјана Јовановска Китановска и Надица Трајковска се дел од тимот на Пост Експрес со кои денес ќе се потрудиме повторно одблизу да Ве запознаеме со

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Филипинскиот “доказ за достава” на друг левел! Филипинските поштари ги фотографираат луѓето со нивните пратки како доказ за достава! Бидејќи ова било задолжителен, Филипинците почнале

Прочитај повеќе »