Новости

Пост Експрес постојано го зголемува својот возен парк, со цел брза и навремена достава на Вашите пратки!

Пост Експрес постојано го зголемува својот возен парк, со цел брза и навремена достава на Вашите пратки! Нашиот возен парк брои повеќе од 60 возила

Прочитај повеќе »

Доставата е клучен фактор во Вашиот бизнис!   Пост Експрес врши брза и квалитетна достава на секаков вид пратки на целата територија на Република Македонија!

Прочитај повеќе »

Пост Експрес Ви нуди можност да ја подигнете Вашата пратка од нашите бази кои се најблиску до Вас!

Имате неочекувана промена во Вашиот распоред, не може да ја примите пратката на адресата која сте ни ја посочиле? Не грижете се’! Со Пост Експрес

Прочитај повеќе »