Новости

Пост Експрес Ви нуди современ магацински простор за сигурно и безбедно складирање на Вашите пратки!

Пост Експрес Ви нуди современ магацински простор за сигурно и безбедно складирање на Вашите пратки! Нашиот современ магацински простор на ул. “Миодраг Илиќ” бр. 1Б,

Прочитај повеќе »

Сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал!

Складирање на Вашите пратки! Доколку Ви е потребен дополнителен простор нудиме услуга за сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал во

Прочитај повеќе »

Киро Јанчевски – одговорен магационер: Со преселбата во новиот поголем објект ќе се созадат подобри услови за работа и ќе се овозможи подобра услуга за клиентите!

Преселбата на нашиот магацински простор во нови поголеми и посовремени простории ќе се случи за пет дена, односоно веќе од 01.05.2021 ќе може да не

Прочитај повеќе »