Новости

Уживајте во викендот и подготовките за празниците што следат внимателно одбирајќи ги изненадувањата за Вашите најмили!

Искористете го слободното време за одмор во домашен амбиент и порачајте ги ONLINE од Вашите омилени продавници новогодишните подароци за најблиските! Очекувајте ја Вашата нарачка

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Првата жена што се има појавено на поштенска марка во САД е кралицата Изабела во 1893 година. Првата американска жена која ја имала честа нејзиниот

Прочитај повеќе »

Поштенските услуги и системи се клучни за секојдневното работење на деловните канцеларии.!

Деловните субјекти зависат од ефикасноста на системите за испорака за да испраќаат различна документација. Деловните субјекти користат поштенски услуги и системи за да испраќаат и

Прочитај повеќе »

Известување!

Почитувани клиенти и соработници, поради технички проблеми со фиксните линии на Пост Експрес Македонија, од страна на Македонски Телеком, телефонските броеви ☎️ 02/15-200 и ☎️

Прочитај повеќе »