За Колпортер Пост

Нашата Мисија

Задоволниот корисник е наша задача

Колпортер Пост Македонија е основана во 2015 година и е една од водечките компании за брзи пратки, чиј раст и развој не застанува од денот на нејзиното формирање. Нашата визија е да ја поврземе цела територија на Република Македонија, создавајќи услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка.

Вршејќи навремени пратки, позади кои стојат успешна организација и современи работни процеси, Колпортер Пост се обидува да воспостави нов стандард во оваа индустрија. Во тој правец, главната дејност на нашата компанија се состои од доставување секаков вид на пратки низ цела Македонија.

7 години успешна и навремена достава

Вредности на компанијата

пристапни цени

професионален тим

Современи возила

Навремена достава

Сигурност и доверба

Нашата Мисија и цел е

ПРОФЕСИОНАЛНА ДОСТАВА И Задоволни клиенти

Колпортер Пост

Вашите пратки се во сигурни раце!

Нашите клиенти секогаш уживаат професионалност, ефикасност и непречена соработка со
целата компанија, која е составена од искусни и амбициозни луѓе. Ние сме тим од преку 60 вработени кои Ви нудат беспрекорна квалитетна и навремна достава на Вашите пратаки низ целата територија на Република Македонија.