Новости

Дали знаевте дека:

Сместен на студените води на реката Детроит, прекрасно уникатниот W.В. Westcott II е единствената пловечка пошта во САД. Дизел бродот доставува пошта до други чамци

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

На најниското ниво на Ајфеловата кула има билетарници каде што можете да купите билети, информативен штанд каде можете да земете корисни летоци и брошури како

Прочитај повеќе »

Создаваме услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка!

Пунктовите распространети на територијата низ целата држава се наша продолжена рака со чија помош успешно и сигурно остваруваме брза и квалитетна достава до секое населено

Прочитај повеќе »