Кариера

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти 

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Сметководител“!

Со цел проширување на тимот, Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: СМЕТКОВОДИТЕЛ (со или без овластување/лиценца) Потребни квалификации: ССС/Високо образование-Економски факултет ќе

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувачи“ – Реон: СКОПЈЕ и ГОСТИВАР!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас – “Доставувач” – Реон: СКОПЈЕ и ГОСТИВАР!  

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Помошник магационер“ – Реон: Скопје!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:  – “Помошник Магационер” – Реон Скопје     Опис

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувачи“ (реон Штип и Тетово) и “Администратор“ (реон Тетово)!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции: “Доставувачи” и “Администратор” – Реон Тетово и Штип!  

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач“ и “Помошник магационер“!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции: “Доставувач” и “Помошник магационер” – Реон Скопје!   “Доставувач”

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач“ – Реон Скопје!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции: “Доставувач” и “Помошник магационер” – Реон Скопје!   “Доставувач”

Прочитај повеќе »