Новости

Дали знаевте дека:

Зградата Џејмс А. Фарли е најголемата пошта од 36.511 м2! Именувана по америчкиот политичар Џејмс А. Фарли, зградата е сместена во центарот на Менхетн во

Прочитај повеќе »

Со успешна организација, современи работни услови и одличен тим поставуваме нови стандарди!

Вршејќи навремени достави, позади кои стојат успешна организација, современи работни процеси и одличен тим, Пост Експрес воспоставува нови стандарди во оваа индустрија. Токму поради тоа,

Прочитај повеќе »

Емин Дестани управител: Пост Експрес нуди секому можност за растење и надоградување на професионално ниво!

Денес како дел од нашиот тим Ви го претставуваме Емин Дестани – управител на нашата компанија. Најинтересниот и најмотивирачкиот момент во неговата приказна е можеби

Прочитај повеќе »

Дали знаевтe дека:

Во Њујорк на дневно ниво се испорачуваат повеќе од 1,5 милиони пакети? Во Њујорк, согласно со истражувањата направени во 2019, на дневно ниво се испорачуваат

Прочитај повеќе »