Новости

Наташа Зафирова- сектор за контрола на квалитет: Секојдневната комуникација и координација со клиентите и доставувачите се важни во остварувањето на успехот!

Наташа Зафирова е дел од тимот на секторот за контрола на квалитет во Пост Експрес. Задачата на овој сектор е да биде во постојана комуникација со клиентите,

Прочитај повеќе »

Дали знаевте дека:

Американската компанија Зиплајн врши достава на медицински продукти со дронови! Зиплајн, компанија за роботика од американската Силициумска долина, за прв пат започнале со вршење на

Прочитај повеќе »

Пост Експрес Ви нуди пристапни цени во согласност на Вашите потреби и интереси!

Цените на услугите може да варираат во зависност од должината и типот на договорот, одобруваме и попусти. Ценовникот може да се погледне на: https://postexpress.mk/cenovnik/ Дознајте

Прочитај повеќе »