Новости

Пост Експрес Македонија континуирано работи и на развој на своето СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ!

Пост Експрес Македонија покрај инвестициите во еко достава на пратки континуирано работи и на развој на своето СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ! Во овој дел користиме доста напредно

Прочитај повеќе »

Благодарам на поштенските работници! Не ги заборавајте за време на пандемијата од COVID-19!

Суштински услуги за време на оваа COVID-19 криза? Дали помисливте на локалната пошта? Кога ќе ги видите поштарите/доставувачите на улица, многумина не ја гледаат големата

Прочитај повеќе »