Новости

Агенција за пошти – препораки: Како до сигурна достава и безбедно онлајн купување, проверете кој Ви продава!

Денес во време на светската пандемија предизвикана од COVID-19, каде социјалната дистанца и самоизолацијата се нормално секојдневие иницирано по препораки на државата, односно државни мерки,

Прочитај повеќе »

„Куририте се мравки – ништо не може да ги запре“: Во кризата со COVID-19, доставувачите се спасувачи на живот

Вухан, епицентарот на појавата на коронавирус во Кина, неколку недели беше во целосен карантин, но доставувачите на поштите, минувајќи низ празните улици на своите моторцикли и скутери беа во постојано движење.

Прочитај повеќе »