Кариера

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти 

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Марија Шулева Стојановска – агент во контакт центар: Агентот игра клучна улога во целокупниот процес и бара големи ораганизациони вештини се со цел квалитетна и навремена достава!

Со цел да можеме секогаш да биеме достапни за Вас и да Ви помогнеме околу прашањата за Вашите пратки, еден од најсуштствените делови на нашата

Прочитај повеќе »

Киро Јанчевски – одговорен магационер: Со преселбата во новиот поголем објект ќе се созадат подобри услови за работа и ќе се овозможи подобра услуга за клиентите!

Преселбата на нашиот магацински простор во нови поголеми и посовремени простории ќе се случи за пет дена, односоно веќе од 01.05.2021 ќе може да не

Прочитај повеќе »

Димитрија Димевски – контролор на квалитет на достава низ Македонија: Системот на контроли што го воспоставивме придонесе за издигнување на доставата на едно повисоко ниво, а тоа значи поголема брзина, подобар квалитет и одговорност за секоја пратка!

Денес повторно ве водиме низ еден од секторите на нашата пошта како дел од процесот на запознавање одблиску на целата наша компанија. Со своето искуство

Прочитај повеќе »

Наташа Зафирова- сектор за контрола на квалитет: Секојдневната комуникација и координација со клиентите и доставувачите се важни во остварувањето на успехот!

Наташа Зафирова е дел од тимот на секторот за контрола на квалитет во Пост Експрес. Задачата на овој сектор е да биде во постојана комуникација со клиентите,

Прочитај повеќе »

Билјана и Надица – сектор за финансии: Пост Експрес е единствената пошта во Македонија која работи на принципот 24/24 (достава/исплата)

Билјана Јовановска Китановска и Надица Трајковска се дел од тимот на Пост Експрес со кои денес ќе се потрудиме повторно одблизу да Ве запознаеме со

Прочитај повеќе »

Емин Дестани управител: Пост Експрес нуди секому можност за растење и надоградување на професионално ниво!

Денес како дел од нашиот тим Ви го претставуваме Емин Дестани – управител на нашата компанија. Најинтересниот и најмотивирачкиот момент во неговата приказна е можеби

Прочитај повеќе »