Кариера

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти 

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Оператор во Контакт Центар” – Реон: Скопје

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.003 – “Оператор во Контакт Центар” – Реон

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Дата Центар – Влез на пратки”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.012 – “Дата центар – Влез на пратки”

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Магационер”, “Администратор” (Благајна) и “Администратор” (Контрола на квалитет на достава на поштенски пратки)

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.009 – “Магационер” – Реон Скопје    

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувачи на писма и документи”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.007 – “Доставувачи на писма и документи” –

Прочитај повеќе »