Кариера

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти 

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Возач на товарно возило”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: “Возач на товарно возило” – Реон Република Македонија  

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач: Реон – Аеродром“!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас – “Доставувач: Реон – Аеродром”!      Опис

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Помошник магационер“ – Реон: Скопје!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:  – “Помошник Магационер” – Реон Скопје     Опис

Прочитај повеќе »