Кариера

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти 

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР” – Реон: СКОПЈЕ

Со цел проширување на тимот, Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: ОГЛАС – “ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР” – РЕОН: СКОПЈЕ   Опис на работна

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Струмица

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас – “Администратор” – Реон: Струмица   Опис на

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Дата Центар – Влез на пратки”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.012 – “Дата центар – Влез на пратки”

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Кочани

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.018 – “Администратор” – Реон: Кочани   Опис

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Тетово

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.017 – “Администратор” – Реон: Тетово   Опис

Прочитај повеќе »