Кариера

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Нашиот тим на вработени е нашиот највреден капитал!

Сакаме да вработуваме млади ентузијасти 

Како да аплицирате?

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пополнете ја формата подолу и испратете ни CV – Ваша професионална биографија и Мотивационо писмо на англиски јазик.

АПЛИЦИРАЈ!

Доколку Вашиот профил одговара на нашите потреби, ние ќе Ве контактираме.

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Дата Центар – Влез на пратки”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.012 – “Дата центар – Влез на пратки”

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Кочани

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.018 – “Администратор” – Реон: Кочани   Опис

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Тетово

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.017 – “Администратор” – Реон: Тетово   Опис

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач” – Реон: Крива Паланка, Кратово и Пробиштип со седиште во Куманово

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.016 – “Доставувач” – Реон: Крива Паланка, Кратово

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач” – Реон: Кочани и Виница со седиште во Кочани

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.015 – “Доставувач” – Реон: Кочани и Виница

Прочитај повеќе »