Category: Новости

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Магационер”, “Администратор” (Благајна) и “Администратор” (Контрола на квалитет на достава на поштенски пратки)

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.009 – “Магационер” – Реон Скопје    

Прочитај повеќе »

Пост Експрес Македонија континуирано работи и на развој на своето СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ!

Пост Експрес Македонија покрај инвестициите во еко достава на пратки континуирано работи и на развој на своето СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ! Во овој дел користиме доста напредно

Прочитај повеќе »