Day: август 15, 2022

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувачи“ (реон Штип и Тетово) и “Администратор“ (реон Тетово)!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции: “Доставувачи” и “Администратор” – Реон Тетово и Штип!  

Прочитај повеќе »