Day: ноември 27, 2020

Дали знаевте дека:

Сместен на студените води на реката Детроит, прекрасно уникатниот W.В. Westcott II е единствената пловечка пошта во САД. Дизел бродот доставува пошта до други чамци

Прочитај повеќе »