Day: ноември 9, 2020

Дали знаевте дека:

Кога Дијамантот “Надеж” бил дониран на институтот Смитсонијан, бил испратен преку поштата во САД. Во 1958 година, златарот од Њујорк, Хари Винстон, го донирал 45,52

Прочитај повеќе »