GIVEAWAY СО ПОСТ ЕКСПРЕС!

🎁🌹GIVEAWAY 🌹🎁

🎁🌹Подаруваме!🌹🎁

Даги наши дами, по повод 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената, одлучивме да Ви подариме прекрасни цветни аранжмани!

Сѐ што треба да направите за да го добиете подарокот е:

➡️ Да кликнете 👍 лајк на нашата Facebook страна

➡️ Да кликнете 👍 лајк на оваа објава

➡️ Во коментар да тагнете Ваша пријателка

➡️ Да ја споделите оваа објава на Вашиот Facebook профил

🕰 На 05.03.2021 ќе одбереме кои се петте добитнички на нашиот GIVEAWAY!

Ве очекуваме! 🍀

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk