GIVEAWAY со Пост Експрес Македонија!

🎁❤️GIVEAWAY❤️🎁
🎁❤️Подаруваме ЉУБОВ!❤️🎁
Даги наши, одлучивме заедно со Вас да подариме љубов!
Одберете го Вашиот подарок за Денот на вљубените, а ние Ви подаруваме 10 бесплатни достави до адресата што Вие ја сакате!
Се што треба да направите:
➡️ Да кликнете 👍 лајк на нашата Facebook страна
➡️ Да кликнете 👍 лајк на оваа објава
➡️ Во коментар да тагнете Ваш пријател
➡️ Да ја споделите оваа објава на Вашиот Facebook профил
🕰 На 12.02.2021 ќе одбереме кои се добитниците на нашиот GIVEAWAY и ќе го подигнеме од Вас подарокот кој сакате да биде испратен!
Ве очекуваме! 🍀
Пост Експрес – Пошта за сите!
📨📦📬