Category: Кариера

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Помошник раководител на магацин”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.004 – “Помошник раководител на магацин” – Реон

Прочитај повеќе »