Category: Кариера

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач” – Реон: Крива Паланка, Кратово и Пробиштип со седиште во Куманово

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.016 – “Доставувач” – Реон: Крива Паланка, Кратово

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач” – Реон: Кочани и Виница со седиште во Кочани

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.015 – “Доставувач” – Реон: Кочани и Виница

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Оператор во Контакт Центар” – Реон: Скопје

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.003 – “Оператор во Контакт Центар” – Реон

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Магационер”, “Администратор” (Благајна) и “Администратор” (Контрола на квалитет на достава на поштенски пратки)

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас бр.009 – “Магационер” – Реон Скопје    

Прочитај повеќе »