Category: Кариера

Билјана и Надица – сектор за финансии: Пост Експрес е единствената пошта во Македонија која работи на принципот 24/24 (достава/исплата)

Билјана Јовановска Китановска и Надица Трајковска се дел од тимот на Пост Експрес со кои денес ќе се потрудиме повторно одблизу да Ве запознаеме со

Прочитај повеќе »

Стефан Трендафилов – главен контролор: Навремената достава е клучна работа во Пост Експрес, затоа е потребен тим кој соработува меѓусебе!

Како еден од оние со најмногу стаж и како еден од лицата со поодговорна функција во нашата компанија, денес Ви го претставуваме Стефан Трендафилов. Стефан

Прочитај повеќе »

Емин Дестани управител: Пост Експрес нуди секому можност за растење и надоградување на професионално ниво!

Денес како дел од нашиот тим Ви го претставуваме Емин Дестани – управител на нашата компанија. Најинтересниот и најмотивирачкиот момент во неговата приказна е можеби

Прочитај повеќе »

Мери Јовановска Дешиќ – психолог: Пост Експрес цврсто верува дека задоволни вработени водат кон задоволни клиенти!

Денес разговараме со Мери Јовановска-Дешиќ, дипломиран психолог и раководител на секторот за човечки ресурси во Пост Експрес Македонија. Мери ќе ни каже како започна во

Прочитај повеќе »

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Администратор” – Реон: Скопје – Аеродром

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас – “Администратор” – Реон: Скопје – Аеродром  

Прочитај повеќе »