Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме “Помошник магационер“ – Реон: Скопје!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:

 – “Помошник Магационер” – Реон Скопје

 


 

Опис на работната позиција:

¤ Прием на роба во магацин;

¤ Водење евиденција при прием на роба (контрола на квалитет и количини на примена роба);

¤ Правилно одржување и складирање на постоечката роба во магацин;

¤ Подготовка на роба за достава;

¤ Вршење утовар и истовар на роба при прием и издавање во комуникација со другите колеги од логистика;

¤ Вршење попис и издавање на роба со користење на службена документација;

¤ Одржување и функционално користење на магацинскиот простор;

 

Потребно образование, работно искуство и квалификации:

¤ Добри вештини за координација и ориентација во простор;

¤ Високо ниво на одговорност и концентрација;

¤ Упорност, истрајност и совесност во работењето;

¤ Предност имаат апликантите со претходно работно искуство во логистика и магацинско работење;

 

Ние нудиме:

¤ Одлични услови и тимска работа во средина со амбициозен и професионален тим;

¤ Континуирана обука од страна на компанијата;

¤ Почетна плата 20.000 денари во првиот месец, со можност за брз напредок и зголемување уште во првите три месеци;

 


 

Доколку имате желба да бидете и Вие дел од нашиот успешен тим, испратете го Вашето CV (име и презиме на апликантот) на vrabotuvanje@postexpress.mk со назнака на позицијата или бројот на огласот за кој аплицирате или контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005.

 

Ве очекуваме!

Ваш Пост Експрес!