Day: октомври 10, 2022

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувачи“ – Реон: СКОПЈЕ и ГОСТИВАР!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: Оглас – “Доставувач” – Реон: СКОПЈЕ и ГОСТИВАР!  

Прочитај повеќе »