Day: јули 19, 2022

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Доставувач“ – Реон Скопје!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следните работни позиции: “Доставувач” и “Помошник магационер” – Реон Скопје!   “Доставувач”

Прочитај повеќе »