Day: април 8, 2022

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Оператор во Контакт Центар” и “Дата Центар – Влез на пратки”!

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција: “Оператор во Контакт Центар” и “Дата центар – Влез

Прочитај повеќе »