Day: март 28, 2022

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Оператор во Контакт Центар” – Реон: Скопје

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:  – “Оператор во Контакт Центар” – Реон Скопје  

Прочитај повеќе »