Day: ноември 19, 2020

Дали знаевте дека:

Маскотата (мечката) “Smokey Bear” на шумската служба на САД има сопствен ZIP поштенски код. Покрај нејзината популарност како рекламна икона и интересот за вистинската “Smokey

Прочитај повеќе »